Klubnyheder

Old Boys DM – 9 dage tilbage!

13. april 2022, 00.20

Wauh, vi glæder os. 18 hold har allerede tilmeldt sig !! Vi er ydmyge og glade for den store opbakning og tilmelding: Trolles drenge (Århus/Odense), Østjyske Allstars, Wild Boys fra Herning, Esbjerg, VIK Lions, Odense IK, HCA Odense, Bluedogs, Odense Warriors, Herlev Bumble Bees, Copenhagen Falcons, Rødovre A-række, Gentofte Hangovers, Black Bears Sjælland, Rødovre C-række, Black Bears West, KSF, Rungsted/Holbæk Select.

 

SKAL I MED? Vi vil faktisk gerne have et A-række og et B-række hold mere ombord for at sætte den bedst mulige plan sammen. Yderligere skal vores tilmeldte C-række-hold mærke efter om I er et C-række-hold. Husk at det er en række med ganske nye spillere.

 

Vi knokler for at spilleplanen klar mandag den 17.04. Inden da skal I have jeres deltagerbetaling på plads, så maden kan bestilles. Alle hold er på plads med holdgebyr. Vi holder fast i at A- og B-række er fredag eftermiddag til lørdag eftermiddag. Efter kort pause så er det C-rækken der overtager og kører på fra lørdag eftermiddag til søndag tidlig aften.

 

Vi ses snart!