Kontingentsatser

Kontingentsatser

OIK- Kontingentsatser i Odense Ishockey Klub sæson 2023/2024

Kontingentsatserne pr. rate er følgende:

Kategori

Søskende (yngste)

Hockeyskolen

U6

U8

U10

U12

U14

U16-U18-U20/Ny Liga

Kvinder

Unge seniorer/1.div.

Motion-2.div.

Voksen begynder

Veteraner/DIF-projekt

Passive

Normal rate

280,- (begge skal være under 18 – én rabat pr. familie)

0,-

200,-

280,-

430,-

530,-

630,-

630,-

530,-

550,-

400,-

225,-

145,-

600,- pr. år, som ikke betales i rater

Klub OIK

--

TBA

--

Kontingent betales i 8 rater og opkræves fra september til og med april. Spørgsmål angående kontingent rettes til Mads Lund på kasserer@oik.dk

Kvinder:  som kun træner og spiller på kvinde holdet betragtes som Motionister, alle andre betaler hold kontingent der modsvare deres alder [dog max U18].

Ved at være en del af ”Klub OIK” og yde et frivilligt arbejde, opnås en kontingentbesparelse. Kontakt OIK for nærmere info.

Undtagelse: Søskende der allerede har opnået en besparelse, kan ikke opnå yderlig kontingentnedsættelse.

Kontingentkategorier:

 

Normalt kontingent

Er du ikke frivillig i foreningen, skal du vælge normalt kontingent.

 

Klub OIK

Klub OIK er for dem, der yder en frivillig indsats i foreningen. Er du frivillig, har du mulighed for at få reduceret kontingentsats. Er du ny og vil være frivillig, skal du kontakte kassereren Mads Lund på kasserer@oik.dk eller 20102886.

 

Skyldigt kontingent

Kontingentet opkræves via betalingskort og vores nye system tager alle kort. Hvis kortet er udløbet eller stjålet, vil du modtage en mail om at aktivere dit nye kort. Du kan derefter benytte bjælken ”fejlbetaling via kort”. Du vil skylde kontingentbetaling, indtil du har rettet dine kortoplysninger.

Udmeldelse og skader

Hvis du vil meldes ud, har du selv ansvar for dette. Du melder dig ud ved at benytte Udmeldelses ”bjælken” på hjemmesidens forside. Fremover kan man melde sig ud, og dermed stoppe kontingentbetalingen, fra dag til dag.

Ved længerevarende skader kan man altså melde sig ud, men husk genindmeldelse når du ikke er skadet længere.

Prøvetræning

Fremover kan nye medlemmer prøve ishockey i op til en måned hvorefter de skal registreres via hjemmesiden. Det gælder også motionister.

Kort til elitekampe

De frivillige, der ikke er aktive ishockeyspillere og hjælper til med afviklingen af elitekampene, skal også registreres i Conventus, før der udstedes kort til elitekampene til dem. Det sker under “Registrering af frivillige“.

Til de aktive medlemmer vil der også i år blive udstedt medlemskort, som udleveres gennem holdlederne og senere på året kan hentes i indgangen eller klubrummet.

 

Med venlig hilsen

Odense Ishockey Klub

Mads Lund

Kasserer i OIK

kasserer@oik.dk.

20102886.