Klubnyheder

Klubtøj i sæson 2022-2023

18. september 2022, 10.17


Klubjakker: Vi fortsætter med det nuværende tilbud om en sort eller grøn Kronstadt jakke til 350 kr. Bestilles gennem OIK Shop hvor den allerede er tilgængelig. Forudsætter at vi fortsat kan få jakken leveret.


Træningsdragt: I samarbejde med Skatertown tilbyder vi den nye Bauer træningsdragt med logo på brystet på følgende betingelser:


Bluse ¼ ZIP Voksen 375 kr.

Hoodie Voksen 450 kr.

Bukser voksen 300 kr.

Voksenstørrelser: S, M, L, XL, XXL.

Bluse ¼ ZIP Ungdom 325 kr.

Hoodie Ungdom 450 kr.

Bukser Ungdom 275 kr.

Ungdomsstørrelser: XXS, XS, S, M, L, XL

 

Der kan tilkøbes forbogstaver og nummer på hver del for 25 kr.


Der er ikke reklamer på tøjet, men holdene må gerne lave sponsorater, der finansierer indkøbet helt eller delvist.

Træningsdragten købes gennem OIK Shop og udleveres gennem klubrummet.


Træningsdragterne kan prøves i klubrummet.  


Kamptrøjer – efterbestilling: De nuværende kamptrøjer bruges frem til nytår 2023/24. Vi efterbestiller derfor i eftersommeren 2022. Leveres med navn og nummer for 300 kr. Købes via OIK shop.


Hættetrøjer: Købes gennem Klubrummet som har assorterede farver og størrelser. Laves desuden på bestilling. Alle størrelser er med logo og koster 175 kr. Leveres af Kronstadt.


T-shirts:  Købes gennem Klubrummet som har assorterede farver og størrelser. Laves desuden på bestilling. Alle størrelser er med logo og koster 90 kr. Leveres af Kronstadt


Gamacher: Spillerne skal selv købe gamacher til brug under kampe og træning. Købes gennem Klubrummet eller Skatertown butikken.


Overtræk: Vi har et samarbejde med Ovethi om de nuværende overtræk som derfor udleveres til holdene - dog kun til brug i kampe. Vi efterbestiller hvis nødvendigt.