Klubnyheder

Landsholdsuge del II

4. november 2022, 20.39


- af Anders Holst

 

Uge 45 er en vigtig testuge for U18 og U20 på herre-siden. Der er mindre en 1 måned til VM-precamp for U20 landsholdet og Jens Nielsen, Andreas Lilja og Lasse Thomsen skal se deres bruttotrup an. Samlingen er i Østrig  7. -13. november, hvor holdet skal spille tre kamp mod Letland, Østrig og Ungarn.  Skrappe modstandere.


I august hvor U20 spillede i Karlstad var holdet offensivt ganske produktivt, og nu skal evnerne testes igen. I august var det ”kun” Philip Rafnarsson (FW), der var med. Denne gang har han følge af Malte Kej (FW) og Jonas Jakobsen (D), som er i gang med et stærkt efterår. Ikke mange af de udtagne spillere tager regulær spilletid i Metalligaen. 7 af spillerne spiller i Sverige. Holdet gaber over årgangene 2003, 2004, 2005. Oskar Mølgaard fra HV71 med en stribe SHL kampe i benene fra de sidste uger er muligvis mest markante spiller på holdet. Line up byder også på Sebastian Maddock (ex Odense), som er i Växjö.

 

U18-landsholdet har lang tid til VM, som ligger i april. Holdet samles uden deres 5 – 6 stærkeste spillere (som er med U20). Samlingen foregår i Füssen, Tyskland 7-12. november, hvor holdet deltager i en trenationers-turnering.. 15 af spillerne er at finde i vest-divisions-klubber og hovedparten af spillerne spiller Talentliga. Oskar Grossmann (D) er med som en af backerne hos landstræner Flemming Green. En spændende opgave venter i Füssen for Oskar og de andre. Der er en god mulighed for nye spillere viser sig frem i fraværet af nogle af holdets bærende spillere.

 

God landsholdsuge til de 4 dygtige spillere fra Odense.