Klubnyheder

Landsholdsuge!

9. februar 2023, 19.19


- af Anders Holst


Uge 6 er vanen tro en vigtig del af forberedelserne for flere landshold frem mod VM.

 

Seniorlandsholdet spiller 2 kampe på Sjælland fredag og lørdag i denne uge. Du kan stadig sikre dig billetter, hvis du vil se det stærke landshold Heinz Ehlers har udtaget til opgaven.

Med i truppen er 2 Bulldogsspillere: Nicolai Weichel (back) og Kristian Jensen (FW). Kristian er netop valgt til månedens spiller hos Bulldogs og har haft sin point-bedste sæson i karrieren allerede på nuværende tidspunkt.

 

Seniorlandsholdet hos kvinderne er i Polen til 4-nationers turnering. Holdet møder Polen, Italien og Storbritannien. Danmark har lagt stærkt ud med 2 sejre. Først 5 – 3 over Polen med mål af blandt andet Michele B Nielsenog Julie Oksbjerg. Onsdag med sejr over Italien på 2 – 1 med afgørende mål scoret af Julie kort før tid. Torsdag gælder det briterne, hvor Danmark er store favoritter.

 

U18 er samlet i Norge. Det gælder træningskampe i en 4-nationers turnering  mod Norge, Østrig og Letland. Hård  matchning for de danske drenge. Fra Odense deltager Oskar Grossmann (back). Oskar har været med på alle U18 samlinger i sæsonen. Holdet består af 11 spillere, som spiller i udenlandske klubber og 15 spillere fra danske hold. Yderligere har en lille håndfuld af spillerne spillet Metalliga kampe i denne sæson. Til sammenligning er der ”kun” 4 norske spillere, som spiller i udlandet (alle i svenske SHL-klubber). Flemming Green, DK’s U18 træner har udtaget 4 2006’ere til 2005-landsholdet.

 

Se infor fra Norge her: https://www.hockey.no/landslag/u18-landslaget-gutter/2022-2023/aktivitet/turnering-i-gjovik/

 

 

Vi ønsker held og lykke til alle spillere i løve-trøjen!