Klubnyheder

Fire OIK-kvinder kæmper for OL-kval

12. november 2021, 18.26

Et væld af OIK'ere er i rød-hvid aktion i denne landsholdsuge - først og fremmest fire OIK-kvinder, der kæmper for en historisk OL-billet.

I tyske Füssen kæmper kvindelandsholdet i disse dage for en historisk kvalifikation til næste års vinter-OL. I går blev det til en stærk åbning på turneringen med en 4-0-sejr over Italien. Østrig samt de tyske værter venter lørdag og søndag, hvor kun den samlede vinder indløser den eftertragtede OL-billet.


Med i kamp for de rød-hvide er hele fire OIK-kvinder. Mille Kieler Jensen er med som målmand, mens angriberne Julie Oksbjerg, Michele Brix Nielsen og Maria Holm Peters skal sætte pucke i det modsatte net.


Kampene kan i øvrigt streames på dr.dk.


Trio på U18-landsholdet

U18- og U20-landsholdene på herresiden er også i aktion i denne landsholdstermin. Hos førstnævnte er hele tre OIK'ere udtaget. Det drejer sig om Jonas Jakobsen, Magnus Møller og Oskar Grossmann, der repræsenterer de fynske farver.


U18-landsholdet er i Slovakiet, hvor de får skarp modstand i form af værterne samt Tyskland og Hviderusland. Kampene kan følges via hockeyslovakia.sk.


Herrelandsholdet spiller også testkampe i disse dage med en trup med mange Metal Liga-navne. Tidligere OIK'ere som Oliver Larsen (nu udlejet til Jukurit i den bedste finske liga) og Kristian Jensen (nu Herning Blue Fox) er med i landsholdstruppen, der også tæller et par Odense Bulldogs-navne i form af Sebastian Ehlers og Nicolai Weichel.


Som bekendt er herrerne allerede OL-klar til februar, og derfor finpudser Heinz Ehlers og Co. i disse dage med mulighed for at se en masse nye navne an i rødt og hvidt.


Held og lykke til alle involverede!