Klubnyheder

Støt Odense Ishockey Klub, hver gang du tanker

14. februar 2022, 08.53 / 14. februar 2022, 08.55

OIK har indgået en sponsoraftale med OK, så du kan støtte Odense Ishockey Klub, hver gang du tanker. Og vigtigst af alt, det koster dig ikke ekstra at støtte vores klub – OK betaler hele beløbet.

 

Du støtter OIK med 5 øre/liter – uanset om du bestiller et OK Benzinkort eller betaler med OK-appen. Når nye kunder har tanket 500 liter indenfor et år, får vores klub en ekstra bonus på 200 kr. 

 

Bestil et OK Benzinkort på www.ok.dk/lokalsporten. Hvis du vælger at tanke med OK-appen, så finder du den i App Store eller Google Play. OK appen er super smart, og gør tankningen til en leg😁😁 Hvis du allerede har OK-appen, kan du bare gå ind og vælge OIK, så er du i gang med at støtte OIK.

 

Har du allerede et OK Benzinkort? Så ring til OK på 70 10 20 33 og fortæl dem, at du gerne vil støtte Odense Ishockey Klub nu.

 

Støt ekstra med en OK Mobil pakke

Har du et OK Benzinkort kan du fordoble støtten til vores klub. Vælg en af OK’s Mobil-pakker, så støtter du vores klub med ekstra 5 øre pr. liter, du tanker. Du kan se alle OK’s mobilpakker på www.ok.dk/mobil

 

Siden sommer hvor OIK igen blev oprettet ved OK, har vi fået 14 nye bruger, der er nu i alt 29 stk. Det har i dette halvår betydet en udbetaling på 1329kr. til OIK fra OK. Hvis vi kan få flere af vores medlemmer til at støtte OIK i det daglige, når vi f.eks. køres til kamp i Vojens og Esbjerg hvor vi brænder en del benzin og diesel af, vil det give endnu flere lette penge til OIK. OIK er naturligvis for den grønne omstilling, men har forståelse for at denne omstilling tager tid😀 Indtil alle køre EL biler, kan vi lige så godt få lidt ud af forbruget på tankstationerne.

Vi håber jer med benzin/Diesel biler vil gøre brug af denne mulighed, så vi kan få så mange som muligt med på vognen😁

Vil du vide mere? Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Rasmus Salomon på 22788033.