Klubnyheder

Thompson med i sportsudvalget: OIK og Odense Bulldogs intensiverer samarbejdet

11. marts 2022, 12.12

I et styrket samarbejde mellem OIK og Odense Bulldogs fokuserer fynsk ishockey nu på talentudviklingen, hvilket Bulldogs-cheftræner Paul Thompson skal være behjælpelig med. I sportsudvalget skal Thompson stå for bl.a. den strategiske del af talentudviklingen.

Samarbejdet mellem Odense Bulldogs og OIK startede før sæsonen 21/22, hvor cheftræner for talentligaholdet, Toms Strauss, blev tilknyttet i en rolle som assisterende træner under Paul Thompson ved Odense Bulldogs. Nu skruer parterne yderligere op for samarbejdet med fokus på de unge talenter.


Direktør for Odense Bulldogs, Ole Nielsen, udtaler:

- Vi glæder os meget over at kan være behjælpelige til at udvikle ungdommen i OIK. Det er vigtigt for os i Odense Bulldogs, at der kommer talenter vi kan gøre klar til i truppen de næste par år og fremover. Vi er glade for hele processen og samarbejdet med bestyrelsen i OIK, hvor vi i bund og grund ønsker det samme: At styrke den fynske ishockey gennem de unge talenter – og fremtiden ser meget lys ud, siger Bulldogs-direktør Ole Nielsen.


Cheftræner for Odense Bulldogs, Paul Thompson ser positivt på det nye samarbejde og sin nye rolle:

- Fundamentet for et godt ligahold er blandt andet, at talentudviklingen fungerer optimalt. Jeg glæder mig til at komme ind og arbejde med ungdommen og hjælpe med en strategi, der gavner de unge talenter bedst muligt. Jeg ser klart, at jeg kan bidrage med noget godt til talentudviklingen i OIK med mine mere end 30 års erfaring fra professionel ishockey”, siger han. 


Og netop, at et godt og styrket samarbejde danner fundamentet for talentudviklingen, bekræfter formand for OIK, Thomas Olesen, der udtaler:


- Jeg er enormt begejstret for den vilje, Odense Bulldogs har vist os. Vi vil udvikle og hjælpe de unge talenter godt på vej, og det gør vi bedst i fællesskab. Jeg har haft mange snakke med Paul gennem sæsonen, og jeg mener det er et kæmpe scoop for os i OIK at få ham ind i så vigtig og stor rolle i sportsudvalget. 


- Når man gerne vil udvikle unge, spirende talenter koster det selvfølgelig også – økonomien skal kunne hænge sammen. Derfor har vi indgået i et sponsorsamarbejde mellem OIK, Odense Bulldogs og Kronstadt, hvor sponsorer og samarbejdspartnere på tværs af organisationerne vil blive kontaktet i den nærmeste fremtid. Her vil vi fortælle mere om vores spændende talentudviklingsprojekt, siger Thomas Olesen.